Termeni si conditii de acces pe siteul Diangi.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Diangi.ro aflat la adresele http://www.Diangi.ro si http://Diangi.ro, denumit in continuare " Diangi.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti rugat sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord.
Acest website este mentinut si actualizat de SC DIANGI Grup SRL.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Diangi.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Diangi.ro va fi considerat, de acum in colo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Diangi.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Diangi.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate, apartin Diangi.ro.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Diangi.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Diangi.ro.

2. Utilizarea continutului Diangi.ro
Puteti copia si printa Continutul Diangi.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Continutul Diangi.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Diangi.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului Diangi.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Diangi.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Diangi.ro.
c. Orice utilizare a continutului Diangi.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Diangi.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@Diangi..ro.

3. Schimbari ale siteului
Diangi.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Diangi.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Diangi.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Diangi.ro.

5. Declinarea Responsabilitatii Si Raspunderea
a) Compania nu garanteaza, nu declara sau nu da asigurari in privinta utilizarii neintrerupte sau lipsite de erori a Site-ului Web. Desi Compania depune eforturi pentru ca site-ul sa fie disponibil in mod normal, 24 de ore pe zi, Compania nu va fi responsabila daca indiferent de motiv Site-ului Web nu este disponibil la un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. Accesul la Site-ul Web poate fi suspendat temporar si fara notificare in caz de eroare a sistemului, de lucrari de intretinere sau de reparatii sau din cauze asupra carora Compania nu detine controlul.
b) Consimtiti in mod expres ca utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul Web sunt riscuri pe care vi le asumati in mod exclusiv. Materialul prezent pe Site-ul Web este oferit "ca atare", neconditionat, fara garantii sau termeni de orice natura. in masura permisa de lege, Compania va ofera Site-ul Web in baza excluderii de catre Companie a tuturor declaratiilor, conditiilor sau altor termeni. Compania declina in mod expres orice tip de garantie, fie aceasta directa sau implicita, aici fiind incluse toate garantiile implicite de calitate satisfacatoare, adecvate pentru un anumit scop, oportunitate, fiabilitate, actualitate, acuratete, completitudine, securitate, titlu si neincalcare a normelor care, cu exceptia prezentelor specificatii legale, pot afecta Site-ul Web.
c) Compania nu declara si nu garanteaza ca Site-ul Web nu se va confrunta cu pierderi, cu vicieri, cu atacuri, virusi, interferente, piratare sau alte probleme de securitate, iar Compania declina orice responsabilitate in legatura cu aceste aspecte. Veti fi responsabil pentru realizarea de copii de siguranta pentru propriul dvs. sistem, iar in cazul in care utilizarea materialului de pe Site-ul Web face necesare reparatii, verificari sau modificari ale echipamentului, ale software-ului sau ale datelor, aceste costuri raman in sarcina dvs.
d) Desi Compania depune eforturi pentru ca informatiile de pe Site-ul Web sa fie corecte, Compania nu garanteaza acuratetea si completitudinea materialului de pe Site-ul Web. Compania poate aduce modificari materialului aflat pe Site-ul Web sau produselor si oricaror preturi descrise pe acesta, in orice moment, fara notificare. Este posibil ca materialul de pe Site-ul Web sa fie depasit, iar Compania nu isi asuma niciun angajament in privinta actualizarii acestuia.

6. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Diangi.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site si folosirea serviciilor Diangi.ro implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.